Massage Eindhoven

Boek eens een lekkere massage in Eindhoven

In mijn salon kunt u terecht voor allerlei vormen van een massage in Eindhoven. Als gediplomeerd en zeer ervaren masseuse kan ik uw spieren losmaken, spierknopen weghalen en de algehele doorbloeding in uw lichaam verbeteren. Ongeacht het type massage dat u kiest liggen deze drie namelijk aan de basis. Een massage is bedoeld om klachten in het lichaam te verminderen. Het is dan ook een vorm van manuele therapie, maar dan zonder manipulaties. Alvorens u bij mij een massage in Eindhoven boekt is het verstandig om met uw arts te overleggen of massagetherapie geschikt is voor u. Het kan namelijk zijn dat er bepaalde contra-indicaties zijn die een andere aanpak vereisen.

Massage Eindhoven

De ultieme relax massage in Eindhoven

Als u bij mij een massage in boekt dan heeft u daarbij de keuze uit verschillende varianten. Een daarvan is de relax massage in Eindhoven. Deze is er speciaal op gericht u in een zeer ontspannen staat van zijn te brengen, met alle mooie gevolgen die dat voor uw gezondheid heeft. Bij mij een ontspannende massage in Eindhoven boeken levert u een heus momentje voor uzelf op. Uw lichaam gaat gelukshormonen aanmaken (ocytocine en endorfine), uw hartslag vertraagt en het immuunsysteem verbetert. Zo’n ontspannende massage in Eindhoven is dan ook super goed voor uw gezondheid. Het is namelijk zo dat als het lichaam in de ‘rest and digest’-modus zit het veel sneller herstelt, en bovendien weerbaarder is tegen ziektes en blessures. Deze modus is het tegenovergestelde van de ‘fight or flight’-modus waar veel mensen chronisch in zitten. Af en toe bij mij zo’n ontspannende massage in Eindhoven boeken zorgt ervoor dat uw lichaam gemakkelijker ontspant, wat heilzaam is voor uw gezondheid.

Andere vormen van massages die ik bied

Los van zo’n ontspannende massage in Eindhoven kunt u bij mij terecht voor nog veel meer soorten massages. Een daarvan is de zwangerschapsmassage. Deze is er speciaal voor zwangere vrouwen die klachten ervaren als gevolg van hun dikke buik. Door het gewicht dat ze moeten dragen staan de banden in hun bekken en hun rug onder hoge spanning. Mijn speciale zwangerschapsmassage helpt deze spanningen verminderen, waardoor u meer van de zwangerschap kunt genieten. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor een sportmassage in Eindhoven, een voetmassage en zelfs een gezichtsmassage. Deze laatste is erg goed tegen rimpels. Hij stimuleert namelijk de doorbloeding en de collageen productie, waardoor de huid veel jonger, strakker en frisser oogt. Bent u benieuwd naar een van de massages in mijn salon? Neem dan even contact met me op, dan vertel ik u wat ik voor u kan betekenen.

Menu