Relax massage Eindhoven

Van mijn relax massage in Eindhoven ontspant u volledig

Bent u wel toe aan een fijne relax massage in Eindhoven? Dan kunt u deze bij mij boeken. Ik werk als massagetherapeut in mijn eigen salon, en bied daar diverse soorten massages aan. De eerdergenoemde relax massage in Eindhoven, een sportmassage, zwangerschapsmassage en zelfs een fijne gezichts- of voetmassage. Afhankelijk van of u klachten ervaart of enkel op zoek bent naar een momentje van ontspanning bepalen we welke massage het meest geschikt is. Iedere massage heeft namelijk zijn eigen kenmerken en effecten, hoewel ze allemaal vallen onder manuele therapie. De bedoeling van massages is klachten van het lichaam verminderen en het in een ontspannen staat van zijn te brengen. In deze staat kan het lichaam beter en sneller herstellen, en bent u over het algemeen meer ontspannen. Na een relax massage in Eindhoven slapen de meeste mensen als een roos, en voelen ze zich de volgende dag als herboren. Dit is een fijn neveneffect van zo’n massage.

Relax massage in Eindhoven voor zwangere vrouwen

Als u zwanger bent verandert er veel in uw lichaam. Het zwaartepunt verplaatst en uw houding verandert. Veel zwangere vrouwen gaan automatisch anders lopen, zitten en liggen. Daar heb je doorgaans geen keus in, je doet het vanzelf, maar je kunt daar wel spanningsklachten door ontwikkelen. In mijn salon bied ik dan ook een relax massage in Eindhoven speciaal voor zwangere vrouwen, oftewel een zogeheten zwangerschapsmassage. Tijdens deze massage in Eindhoven besteed ik extra aandacht aan uw rug (want die moet het gewicht dragen) en de spieren en banden in het bekken die vaak erg onder druk komen te staan. De massage helpt overtollig vocht afvoeren en de pijnklachten en vermoeidheid verminderen. Door deze relax massage in Eindhoven kunt u meer van de zwangerschap genieten en heeft u minder pijn.

Massage in Eindhoven voor sportblessures

Los van de ontspannings- en zwangerschapsmassages die ik bied kunt u ook bij mij terecht voor sportmassage in Eindhoven. Dit type massages is een stuk intensiever en steviger. Het kan zijn dat het ietwat pijnlijk is, maar dat toont enkel aan dat de massage nodig is. Ik masseer de spieren diep, haal spierknopen weg en maak het bindweefsel los. Als reactie daarop gaat het lichaam de afvalstoffen in dat gebied afvoeren waardoor het veel sneller herstelt. Zo’n sportmassage helpt heel goed bij blessures, maar kan ook preventief worden ingezet. Door al je spieren soepel en goed doorbloed te houden word je namelijk veel minder gevoelig voor blessures in het algemeen.

Relax massage Eindhoven
Menu